• Selecta Cars
  • Selecta Cars

Uw bedrijf groeit, uw team bereidt uit, fantastisch! Er is nog wel ruimte voor een extra werkplek, maar hier is geen lichtpunt voorzien. Bijgevolg is uw nieuwe medewerker vaker ziek, slecht gehumeurd en minder productief.

Met de metalen systeemplafonds en verlichting van Ceilux is dit scenario verleden tijd. Dankzij dit modulaire plafond verplaatst u eenvoudig een verlichtingstegel van de ene naar de andere plek, of voegt u simpelweg een extra lichtpunt toe zonder schade aan het bestaande plafond. Ook kunnen verouderde armaturen vervangen worden door nieuwe ledarmaturen. Basiselementen van het Ceilux-plafond blijven jarenlang behouden zodat passende elementen zeer lang beschikbaar blijven.

Bij de inrichting van hun kantoor koos Selecta Cars dan ook voor het Ceilux Clip-In 45° plafond in hun landschapsburelen, gangen en vergaderruimtes. Als verlichting in de bureaus werd de D-line gekozen, in de vergaderruimtes werd dan weer gewerkt met Flatlights. De perfo Rd-tegel zorgt voor een aangename akoestiek in zowel de vergaderruimtes als de bureauruimtes. Voor de gangen is de Led Dot 3 toegepast.

 

Categorie
OFFICE

Architect
KANTOORINRICHTING BURO MODERN

Locatie
GENT

Producten