Producten

Ceilux biedt een uitgebreid gamma aan metalen systeemplafonds met geïntegreerde verlichting aan. De Clip-In plafondsystemen bieden de strakste vormgeving dankzij de onzichtbare ophangstructuur waarin de plafondpanelen worden geklikt. Bij de afwerking heeft u de keuze tussen de 45° met een minimale V-groef tussen de tegels en de 90° waarbij een schaduwvoeg van 7 mm wordt gecreëerd. Bij de Lay-In systeemplafonds worden de inlegtegels in een zichtbare T-structuur (T15 of T24) geplaatst. Binnen dit gamma komen de Flat-tegels op gelijke hoogte van de structuur waardoor je een effen plafondoppervlak krijgt. De Drop-tegels komen 8 mm onder de structuur uit waardoor een schaduwvoeg ontstaat. Met de Colorline-profielen geeft u een luxueus extra aan uw plafond dankzij de vijf mogelijke kleurcombinaties. We hebben ook een brede waaier aan ledverlichting compatibel met de plafondsystemen, waar u zeker de perfecte basis- en accentverlichting voor uw project zal vinden.

De voordelen van een metalen systeemplafond:

  • Praktisch plafond mét esthetische meerwaarde
  • Modulair
  • Afwasbaar
  • HACCP-conform
  • Brandstabiliteit
  • Breed gamma aan verlichting en kleuren
  • Integreerbare ventilatietegels en noodverlichting
  • Geen kleurverschillen in het plafond doordat het systeemplafond, de verlichtings- en ventilatietegels uit hetzelfde materiaal zijn vervaardigd.

 

Bij Ceilux vindt u niet enkel een uitgebreid standaardgamma terug, we bouwen natuurlijk ook oplossingen op maat. Metalen baffels creëren een industriële look waarbij het bouwkundige plafond zichtbaar blijft en bieden een akoestische oplossing voor uw ruimte. Het Corridor-systeem is een perfect product voor gangen. Deze brede zelfdragende lamellen gaan tot 2,5 m lengte waardoor de volledige breedte van de gang kan worden overbrugd. Daarnaast zijn er veel personalisatiemogelijkheden zoals het lakken van de tegels in een zelfgekozen RAL-kleur, het uitwerken van een tekening of logo door middel van speciaal laserwerk, plafondtegels en retombés op maat, …

Contacteer ons om de mogelijkheden te ontdekken.