• Eurobody Wellnesslab
  • Eurobody Wellnesslab
 

Eurobody Wellnesslab

Een fitnessruimte is traditioneel een omgeving waar veel condens ontstaat. Deze condens stijgt en tast de klassieke plafonds aan. Het resultaat? Lelijke plekken, de verf schilfert af en er kan zelf schimmel gevormd worden. Dit vormt uiteraard geen aangename en gezonde omgeving voor de klanten.

Eurobody besloot dit risico niet te lopen en koos voor het metalen systeemplafond van Ceilux. De metalen tegels nemen geen vocht op en bovenstaande problemen komen dan ook niet voor. Dit type plafond vormt dan ook bij uitstek een duurzame oplossing. Bovendien zorgt het uitgebreide gamma aan verlichting voor systeemplafonds van Ceilux ervoor dat u steeds de gepaste armaturen vindt voor elke ruimte. 

Voor Eurobody, een privésaunacomplex met wellness en fitness, werden in de gang zwarte clip-In 45° plafondtegels geïnstalleerd met centraal een Lightline-armatuur die de looplijn accentueert. In de fitnessruimte werd voor hetzelfde modulair plafond geopteerd, maar in zilvergrijze uitvoering. De volledige oppervlakte kreeg geperforeerde Perfo R10-panelen.  

Categorie
HEALTH

Locatie
TIELT

Producten