• Fintro
  • Fintro
  • Fintro
  • Fintro

U heeft net uw kantoren volledig gerenoveerd, het nieuwe gyproc-plafond netjes geschilderd, nieuwe verlichting voorzien, alles erop en eraan. Uw kantoor ziet er opnieuw prachtig uit. Kort na de renovatie ontstaat er echter een lek in één van de leidingen die zich tussen het bouwkundige en valse plafond bevinden. Een totale ramp, uw nieuwe plafond moet worden afgebroken om de herstellingen te kunnen uitvoeren, alles moet opnieuw geplaatst en geschilderd worden, uw kantoor moet gesloten woren tijdens de herstellingswerken en u botst op onvoorziene extra kosten.

Om deze problemen te vermijden, kan u kiezen voor een metalen systeemplafond met bijhorende verlichting van Ceilux. Een systeemplafond is eenvoudig demonteerbaar en opnieuw te monteren zonder extra kosten. Een plafondtegel kan eenvoudig naar boven worden geduwd (Lay-In plafond) of uitgehaald worden met een tool (Clip-In plafond) zodat de bovenliggende technieken bereikbaar zijn voor herstellingen of aanpassingen. Nadien kunnen de plafondpanelen eenvoudig teruggeplaatst worden.

Dit is één van de vele redenen waarom metalen systeemplafond vaak worden toegepast in bankkantoren. Zoals ook in dit Fintro-kantoor. De open kantoorruimte werd voorzien van een Clip-In 45° plafond met geperforeerde eilanden boven de bureaus. De desks worden belicht door een onafgebroken Lightline doorheen het landschapsbureau. De looplijn wordt geaccentueerd door Led Downlights. De Sunset in combinatie met accentverlichting (1xhal) werd ingeplant in de consultatieruimtes om zo een zachte en huiselijke sfeer te creëren. Het ventilatiesysteem werd uitgerust met Ventilo-roosters. 

Categorie
PUBLIC/OFFICE

Locatie
MERELBEKE

Producten