• UCE Trading
  • UCE Trading
  • UCE Trading

Uw plafonds zijn na 5 jaar compleet verbleekt. Dit geeft geen goede indruk naar uw klanten toe en uw medewerkers worden er ook niet gelukkig van. Er zit niets anders op dan ze opnieuw te schilderen, maar u kijkt op tegen het extra werk en de organisatie. Het kantoor moet gesloten worden, alles moet verhuisd en afgedekt worden. En dit elke 5 jaar opnieuw.

Vermijd deze extra zorgen en kies voor een metalen systeemplafond van Ceilux! De gelakte plafondplaten behouden tientallen jaren hun kleurechtheid zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Indien ze vuil zijn geworden, kan u ze eenvoudig afwassen waarna uw plafond er weer als nieuw uitziet. U hebt meer tijd voor de echt belangrijke zaken in uw bedrijf en vermijd kosten.

Ook UCE Trading koos bij de inrichting van hun nieuwe kantoor voor een praktisch Ceilux plafond in hun landschapsbureau, de inkom, vergaderruimte, keuken en toiletten. Het metalen Clip-In 45° plafond werd volledig voorzien van geperforeerde Perfo R10-panelen. Als verlichting koos de klant voor de Basic Darklight-armatuur in 4x18W.  

Categorie
OFFICE

Locatie
OOSTKAMP

Producten