Jouw plafond een make-over geven doe je zo

Investering snel terugverdiend
LED-verlichting biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingstechnologieën. Ten eerste zijn LED-lampen veel energiezuiniger dan gloeilampen of TL-buizen, waardoor je op lange termijn veel geld kunt besparen op je energierekening. Met de stijgende energiekosten is dit dus zeker iets om over na te denken. De investering is vaak op een tweetal jaar terugverdiend. Daarnaast hebben LED-lampen een veel langere levensduur dan traditionele lampen, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen en dus ook geld bespaart op onderhoudskosten.

 

Hoewel het vervangen van oude verlichting door LED-verlichting een investering vraagt, zijn de voordelen op de lange termijn overduidelijk. Door de energiebesparing en de langere levensduur bespaar je op de lange termijn veel geld en verlaag je ook nog eens je ecologische voetafdruk.

 

Design LED-verlichting

Dankzij ons groot gamma aan LED-verlichting kan je jouw ruimte eigenheid geven en een modernere uitstraling. Dit zorgt voor een betere beleving van de klanten en een hoger welbevinden bij de medewerkers. 

 

Idealiter wordt er wat gevarieerd in types verlichting: een algemene verlichting aangevuld met accentverlichting. Dit maakt de ruimte aantrekkelijker voor de gebruikers.

 

Technische verbetering

Verder is dit ook hét ideale moment om de technische aspecten van de verlichting aan te passen aan de huidige situatie. Inmiddels zijn er misschien een aantal wijzigingen gebeurd in het meubelplan en kan de verlichting dus beter anders gepositioneerd worden. Of er zijn een aantal nieuwe wandelementen die beter belicht kunnen worden met een spot.

 

Met een lichtplan en -berekening die afgestemd zijn op de huidige noden van het bedrijf, ben je er zeker van dat de juiste lichthoeveelheid terechtkomt op de juiste plaats, wat de productiviteit verhoogt.

 

Daarnaast kan de verlichting voorzien worden van de modernste technologie zoals dali-sturing of ‘Tuneable White’ verlichting – verlichting die zich gedurende de dag kan aanpassen van lichtkleur.

 

Verbod TL verlichting in 2023

De Europese Unie heeft beslist dat TL verlichting niet meer mag geproduceerd worden vanaf 1 september 2023. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de energiezuinigere alternatieven, maar ook de gevaarlijke stoffen die er in verwerkt zijn zoals lood en kwik. Nóg een extra reden dus om nu over te schakelen naar LED-verlichting.

 

Kortom, het vervangen van oude verlichting door LED-verlichting is een slimme investering die niet alleen financiële voordelen oplevert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

 

Wil je graag meer info over onze LED-verlichting. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Over Ceilux
Bent u ook op zoek naar een systeemplafond dat uw ruimte de nodige meerwaarde geeft? U wilt immers fier zijn op de omgeving waarin u uw klanten ontvangt. Bovendien zullen uw klanten in ruimtes waar ze zich goed voelen onbewust langer willen blijven, wat uw verkoop alleen maar ten goede komt. Daarnaast wilt u dat uw team kan werken in een aangename, klassevolle en goed verlichte omgeving. Dat bevordert de sfeer en productiviteit. Tevreden klanten en gelukkige medewerkers, dat is voor u het allerbelangrijkste toch?

Contacteer ons om jouw project te bespreken >>